Sikkerhet og personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Jeg forstår", samtykker du i bruken av slike teknologier.


Your address will show here +12 34 56 78
OM BJØRK

Hos oss ligger det meste til rette for en hyggelig stund. Enten du er alene, sammen med gode venner eller forretningsforbindelser. Vår meny er stor og variert. Rettene er nøye sammensatt, og består i stor grad av gode lokale råvarer.

Bjørk er et av Bodøs største restauranthus med flere avdelinger, sentralt beliggende i Glasshuset. Vi har en lun og uformell atmosfære, som passer like godt til hverdags som til de litt større anledninger. Vår meny er stor og variert, tilpasset våre lunsj-, middags- og kveldsgjester. Vi kan tilby Tapas, Italiensk pizza stekt i vår vedfyrte ovn, salater, grillretter fra vår Josper grill og desserter. Hvis du ikke har prøvd, vil vi sterkt anbefale vår signaturrett gjennom flere år: Grillet tørrfisk servert med petit pois purè, posjert egg, baconsmør og aioli poteter. For selskaper over 10 personer, kan vi tilby eget selskapsrom og meny.

HER ER VI

 • ``Maten vi serverer skal være ekte, ærlig, nært og basert på tradisjoner``

  Andreas Spørck
  Daglig leder og medeier
 • ``Etter noen år utenbys er jeg veldig glad for å være tilbake på Bjørk``

  Rune Irgens
  Kjøkkensjef
 • Kristoffer Myrvoll
  Sous Chef
FESTIVALSAMARBEID

Gjennom året samarbeider vi med flere festivaler for å sikre at både gjester og artister får en god matopplevelse.

 • Text Hover
 • Text Hover
 • Text Hover