NTW - Norwegian Travel Workshop - Norges største reiselivsevent

700 mennesker fra 30 nasjoner var i Bodø for å kjøpe og selge Norske turistopplevelser.

Her laget vi fingermat for dem i Stormen.

Foto: Sophia Stavnem – Visitbodo.com

Skreien kommer!

Fra fredag 29. januar får du servert skrei, lever og rogn med sandefjorsmør og gulrøtter hos oss på Bjørk. Velkommen! 

Julestemningen inntar Bjørk

I dag fyller vi restauranten med deilige dufter og smaker av jul. Kom innom og få både energi og inspirasjon til å sette i gang julehandelen!

Grillet tørrfisk i en av verdens største aviser

En av verdens største aviser, Le Monde, har vært på reise i Nord-Norge, og i den forbindelse var de innom oss og laget en reportasje om vår signaturrett, grillet tørrfisk. I reportasjen viser vår kokk Lars Berbusmel hvordan man lager denne lokale delikatessen, steg for steg, slik at både nordlendinger og franskmenn kan prøve seg på dette hjemme.

Se reportasjen fra hele turen her.

Oppskriften fra oss kan du se i videoen under. 

Vi søker ny daglig leder

Vi søker ny daglig leder! Er du den rette eller kjenner noen som er det? Ta kontakt!

Bransjen vår er hektisk og på Bjørk har vi det travelt. Heldigvis! Vi liker det sånn, det må også du gjøre. Erfaring er bra, men det viktigste er DEG og dine personlige egenskaper. Er du utadvendt, energisk, positiv og selvstendig? Da tror vi at vi sammen skal lykkes med å nå de målene vi setter oss. Betingelsene vil avhenge av deg, dine kvalifikasjoner og din erfaring. Øvrige detaljer om jobben snakkes vi gjerne nærmere om

Klikk her for å se hele stillingsannonsen.

Vår egen Simon er en av Norges beste kokker

I forrige uke var Simon i Tromsø og konkurrerte i norgesmesterskapet i kokkekunst. 

Bodø Nu har skrevet en liten sak om det, som du kan lese her: Simon fra Bodø er en av norges beste kokker

Ny meny mandag 21. september!

Fra og med mandag 21. september vil du finne mange nye retter i menyen vår. I lunsjmenyen har vi blant annet satt sammen en ny salat med kylling og tre helt nye smørbrød.

I à la carten finner du både hjort og en deilig ny dessert med plommer og møsbrømsaus.

Menyen finner du her

Velkommen innom!

Tredjeplass i NM

I går konkurrerte Simon og Ruben i NM i Kokkekunst i Tromsø og sikret seg tredjeplassen. Vi er veldig stolte over å ha så dyktige kokker i vår restaurant og vet at det ligger mange timer hardt arbeid bak tittelen.

Vi gratulerer så mye! 

17. Mai: Kakebuffet fra Craig's Chocolate

Vi ønsker deg velkommen til å feire 17. mai sammen med oss på Bjørk! Vi dekker opp til fest med en fristende kakebuffet fra Craig's Chococlate fra klokken 10.00 til 13.00. La deg friste av de søte smakene og kos deg sammen med venner og familie.

Vi serverer også retter fra vår A la Carte-meny fra klokken 11.00. 

Gratulerer med dagen! 

Ny meny mandag 20. april

Fra mandag 20. april inviterer vi til ny meny hos oss på Bjørk. Vi byr på mange nye, spennende retter – i tillegg til at vi selvfølgelig har beholdt våre klassikere som Tørrfisk a la Svengårds og våre Italienske pizzzaer.

Nye smaker på våre italienske pizzaer er «Markens Grøde» med oster fra Kjerringøy, «Fennikel» med fennikelsalami, sopp og rødløkskompott og «Lundal» med bacon fra Lundal, ruccola og Blå Kjerringøy-dressing. 

La deg friste – og velkommen til oss!

Se menyen her

Ta med mor ut på middag på søndag!

På søndag er det morsdag, og hva er vel bedre enn å ta henne med ut på en koselig middag? På Bjørk serverer en 2-retteres morsdagsmiddag bestående av: 

SALTIMBOCCA
Grillet kalv med serranoskinke og salvie. Serveres med sellerikrem, morkelsaus og potetterte

SJOKOLADEKAKE
Hjemmelaget karamellsaus, epler og pistasjeis.

Kr 350,- per person.

Velkommen til Bjørk – og gratulerer med dagen til alle mødre! 

Skreien kommer!

Mandag 2. februar kommer skreien til Bjørk, og vi serverer klassisk skrei, lever og rogn med sandefjordsmør og gulrøtter.

Spis så mye du vil! – velkommen til oss!

Farsdag 9. november

Søndag er det farsdag, Vi har satt sammen en meny der du kan velge melom 2-retter og 3-retter.

Vil far ha Italinesk pizza, Grillet burger, Lutefisk fra Værøy eller andre godsaker fra vår meny, kan man bestille fra vår a la cartemeny også! :)

Stekte kamskjell
Potetkrem, soyasmør med løk og nøtter, karsesalat og tindved

Okse ytrefilet
Med grillet portobellosopp, asparges, rødvinssaus og pommes bistro med rosmarin og parmesan

Sjokoladekake
Hjemmelaget karamellsaus, epler og pistasjeis.

2-retter kr 385,-
3-retter kr 495,-

Velkommen til deg og far! 

Ny meny 14. oktober

Høsten har kommet til Bodø, og med det går vi i gang med ny meny på Bjørk.

Menyen inneholder selvfølgelig fremdeles våre klassikere, som «Tørrfisk a la Svengårds» og «Bjørk Burger», i tillegg til mange nye fristende retter. Blant annet Pasta & tørrfisk, Burger BBQ, Dåhjort og Andebryst for å nevne noen. 

Klikk her for å se hele menyen.

Velkommen til oss! 

Årets lutefisk serveres fra 15. november

Årets lutefisk serveres hos oss på Bjørk fra lørdag 15. november. Lutefisken tilberedes på tradisjonelt vis, og serveres med ertepuré, bacon og poteter.

Velkommen til oss for en herlig lutefisk-middag!

Film-vorspiel på Bjørk!

Fredag 4. juli kl 1900 er det norgespremiere på musikkfilmen «Walking on Sunshine». Denne kinomusikalen er spekket med popklassikere fra 80-tallet.

I anledning premieren arrangerer vi vorspiel på Bjørk, hvor det vil bli servert pinchos eg ett glass drikke. Vi starter kl 1800 og det koster kr. 100,- per person.

Etter filmen, ca kl 21, møtes vi i baren på Bjørk. Bartendere og DJ EBBA vil sørge for god 80-talls stemning. Det vil bli muligheter for kjøp fra meny, og det vil bli goodiebags!

Fram Kino gir 20% rabatt på denne filmen; billettpris kun 80,-
Billetter kan kjøpes på internett, på billettautomat og i billettluke. Tlf. bestilling 75503400 mandag - fredag kl 12.00 - 13.00. 

Velkommen til god stemning på Bjørk! 

Planlegger du eller din bedrift en samling for medarbeidere eller kunder før sommerferien?

Hva med å legge ditt arrangement til vår arena?

• VM i fotball er stort og treffer publikum bredt
• Uformelt
• God stemning
• Servering av mat og drikke
• Telt med egen bar, benker med reinkinn og fire TV-skjermer
• Storskjerm ute 4x6 meter!

Ta kontakt så kan vi skreddersy et opplegg for deg.

Gunnar Hagen 90 61 10 23 - gunnar.hagen@aller.no
Camilla Dahn 47 37 68 38 - cami.dahn@gmail.com
Erik Tostrup 90 16 67 67 - erik@ermato.no 

Ny meny på Bjørk!

Fra og med tirsdag 20. mai ønsker vi velkommen til ny meny på Bjørk. 

Menyen er fullstappet med nyheter, blant annet flere saftige burgere fra vår Josper Grill. Velg mellom den orignale Bjørk Burger, Burger Cheese Royal og Pulled Pork Burger. 

Vi har også oppdatert vår tapasmeny og a la carte, så ta turen til Bjørk for en smaksrik kveld i godt selskap.

Se hele menyen her.

Nyhet! Søndager på Bjørk

Velkommen til en deilig grillbuffet på Bjørk, hver søndag fra kl 1500. 

På buffeten vil vi servre og fylle på med retter som okse, svin, kylling, dagens fisk og miniburgere. I tillegg vil det være en masse godt tilbehør i form av salater, sauser, potettyper, dressinger med mer. 

Alt grilles i vår Josper grill, som er en lukket spansk ovn hvor mater blir kullgrillet på svært høy varme, opp til 400-500 grader. Dette gir en særegen og typeriktig grilsmak, og ikke minst; gjør maten svært saftig. 

Pris kr 325,- per person, inkl kaffe
Barn under 15 år spiser gratis i følge med voksne

Velkommen! 

Bjørks Skreimeny

Skreien har kommet og vi serverer en deilig toretters skreimeny på Bjørk:

Skreikjaker
Hvitløkssaus, blåskjell og sprøstekt choritzo

Grllet skrei
Grønnsaker, potetkrem og soya- & kaperssmør

2-retter kr 425,- pr person.

Velkommen til oss! 

Folk og Fisk

Bjørk, LystPå og Ohma er alle representert i matgata under Folk & Fisk-festivalen som går av stabelen 21.-22. mars i Glasshuset. 

Du finner bodene våre rett utenfor inngangen til Bjørk, hvor vi vil servere mange deilige festivalretter.

Vi ønsker deg en trivelig festival med mange gode mat- og musikkopplevelser!

Julelunsjbuffet fra 6. desember!

Velkommen til vår julelunsjbuffet, med godt utvalg og mye spennende å velge mellom.
Dessert og kaffe er inkludert!

Endelig er lutefisken her!

Endelig er årets lutefisk, servert på tradisjonelt vis å finne på Bjørk.
Spis så mye du vil for kr 385,- per person.

Vi ønsker velkommen til lutefiskaften!

Høstens nye meny!

Mandag 16. september er det ny meny på Bjørk. Vi frister med gode grillretter, tapas og andre nyheter med høstens gode smaker. 

Velkommen til en lun og smaksrik høst på Bjørk!

Se menyene her.

17. mai på Bjørk!

Velkommen til 17. mai-feiring på Bjørk! Vi serverer hjemmelagede kaker og smørbrød fra klokken 11.00 til klokken 14.00.

Du kan også velge fra vår vanlige A la Carte meny, som vil være fra klokken 10.00 til klokken 22.00.

Gratulerer med dagen, og velkommen til oss!

Nyhet! Tapas på Bjørk!

Vi har nå lagt ut vår nye meny, og nytt denne gangen er at vår sushimeny er blitt erstattet med en tapasmeny; stappet med fristende delikatesser!

Menyen gjelder fra onsdag 10. april. Velkommen til oss!

Se de ulike menyene her.

«Et vellykket grep»

Avisa Nordland skrev nylig en artikkel om hvordan vi har pusset opp, fått ny meny, og ikke minst; kjøpt «et vidunder med navn Josper»

Her kan du lese artikkelen, og ønsker du å teste ut vår nye meny er du hjertelig velkommen til oss!

Ny meny på Bjørk!

Velkommen til Bjørk, med mange nye, spennende nyheter på menyen.

Vi kan blant annet friste med Bjørk Burger, Grillet Oksefilet og Grillmix – alt tilberedt i vår nye Josper Grill. I tillegg består selvfølgelig klassikeren «Tørrfisk a la Svengårds».

Josper Grill er en lukket spansk ovn, hvor maten blir kullgrillet på svært høy varme, opp til 400-500 grader. Dette gir en særegen og typeriktig grillsmak, og ikke minst – gjør maten svært saftig.

Se de nye menyene her.

Kirkens bymisjon i Bodø fyller 20 år

Torsdag 15. november kl 20.00 vil mange av byen musikere og gode venner av bymisjonen stille opp på en jubileumskonsert i Bodø Kulturhus.

Arbeidet til Kirkens Bymisjon kommer mange til gode. Vi ønsker å arrangere en konsert som både brukere, frivillige, ansatte og andre i Bodøby vil kunne ha glede av å være med på. Ved å kjøpe billetter til konserten bidrar du/din bedrift til å gi billetter til de som ønsker å oppleve konserten, men som ikke har råd. I realiteten blir det kjøp 1- betal 2 (totalt 300 kr).

Se fullstendig PDF og program her.

17. mai på Bjørk!

Velkommen til 17. mai feiring på Bjørk! Hos oss kan du feire dagen med hjemmelagede kaker fra klokken 11.00 til kl 14.00.

Det vil også være vanlig á la carte-meny fra klokken 10.00.

Hipp hipp!

Ny vårmeny hos Bjørk!

Fra og med i dag kan Bjørk friste med ny vårmeny, med mange spennende nye retter!

Se menyen her.

Skreien har kommet!

Ta turen til Bjørk for å få servert et herlig måltid skrei, lever og rogn!

Godt nyttår fra Bjørk!

Vi takker alle som har besøkt oss i 2011, og ser frem mot et spennende 2012! Vi er god i gang med det nye året, og ny meny er på plass.

Årets første happening er tirsdag 10. januar!

Da kommer vår venn Michael Lunga fra Baltazar Ristorante & Enoteco i Oslo på besøk til oss. Han er en av landets beste på italienske pizzaer og vi blir å ha en egen pizzameny denne dagen fra kl. 11.00 – 22.00.

Vi sjåast!

Bjørks selskapsmeny

Planlegger du et større selskap, enten privat eller for din bedrift? Ta en titt på vår selskapsmeny!

Selskapsmeny 2012

Ny Ala Carte-meny på Bjørk!

Vi går i gang med ny Ala Carte-meny i romjulen, med flere spennende nye retter å velge i mellom.

Last ned en PDF-versjon av menyen her!

Bjørks Julebuffet

Nå går det mot jul, og fra 9. desember serveres det fra mandag til fredag julebuffet fra kl 11.00 til kl 14.00 hos oss på Bjørk.

Vi ønsker alle våre gjester en trivelig førjulsperiode og en gledelig jul!

Vel bekomme!

Vi på Bjørk og LystPÅ gir dere gjennom egen avis et ærlig innblikk bak kulissene, samt smakebiter av hva vi byr på denne høsten og vinteren! Vel bekomme!

Last ned pdf-versjon av avisen!

Kulturhuspakken 2011

Vi presenterer Kulturhuspakken 2011, hvor du kan nyte et godt måltid hos oss på Bjørk, samle troppene og lade stemningen før man går videre for mer hygge på Kulturhuset og en god forestilling.

Oversikt ligger under Kulturhuspakken 2011 i menyen til venstre.
Du kan også laste ned en oversikt her.

Kulturhuspakken 2011

Førsteplass i «Arktisk kokk 2011»

Vi ønsker å gratulere vår kjøkkensjef Simon Engen med strålende innsats og intet mindre enn førsteplass i «Arktisk kokk 2011».

Simon gikk til topps med hovedråvarer som råreker, kje og norske plommer. Vi bøyer oss i støvet!

Julemeny 2011

Nå kan dere begynne å glede dere til en frydfull førjulstid med deilig julemat hos oss! Menyen starter 7.november!

Velkommen!

Vinkelner på Bjørk!

Vår restaurantsjef Christian Stavrum har nå fullført sin studietid på vinkelner-utdannelsen på kulinarisk akademi i Oslo.
Utdannelsen er samlingsbasert i løpet av 6 måneder.

Dette feirer vi med et nytt og spennende vinkart. Kom innom for å smake på noen godbiter som Christian har valgt ut!

Vinkartet kan du laste ned her!

deLillos og 2-rettersmeny på Bjørk!

Torsdag 11 august spiller deLillos på Rock. Til kun kr 590 spiser dere en 2-rettersmeny hos oss på Bjørk og får biljett til konserten! 

Klikk her for å bestille!

Ny meny!

I dag 3.mai lanserer vi ny meny. Den og vår nye selskapsmeny ligger nå ute på vår hjemmeside. Klikk her før å laste den ned!

Nye retter som Italiensk BLT sandwich, pasta med hjemmelagede kjøttboller, pannetekt kamskjell, ovnsbakt ishavsrøye, Lammecarrè, pizza med trøffelsalami, dessertplatå og forskjellige mix plate på sushimenyen. Og mye mer!

Sushiuke på Bjørk!

Fra 18.januar til 23.januar er det sushiuke hos oss! Vi tar sushi til et helt nytt nivå, og presenterer de underligste, herligste smaksopplevelser du kan tenke deg! Fra klokken 16:00 til 22:00!
Vær velkommen!

Julemenyen har startet!

Vi erklærer herved at julemenyen er igang, og vi gleder oss til å servere de herligste retter, med alt av tradisjonelt tilbehør, som seg hør og bør. Velkommen!

Nye selskapsmenyer fra 11 november!

Bjørks helt nye selskapsmeny ligger nå ute under Menyer og brosjyrer. Sjekk den ut her!

Rune Irgens vinner årets kokkelærling!

Vi kan stolt gratulere Rune Irgens fra Bjørk Restaurant
med 1.plass i årets lærlingkonkurranse.

Med råvarer som tørrfisk til forett, reinsdyr og mack-øl til hovedrett og sagogryn
med tyttebær til dessert,ble denne menyen komponert i løpet av få timer:

Confitert tørrfisk
Tørrfisk bollinios, tomat, jordskokksuppe og urtesalat

Reinsdyrplomme
Kremet kantarell, rotfruktkrem, gulløyepotet og ølsaus

Sagogryns lapper
Tyttebærkrem, hvit sjokolademousse og tyttebærsorbet

Rune Irgens skal sammen med Martin Lundås ved Restaurant Smak, som ble nr. 2, delta i NM I Stavanger I februar.

Julen på Bjørk

Julemenyen er fylt til randen av deilig mat for alle mager!

Jul for din bedrift!

Hvordan ønsker dere og avslutte året sammen?

Lutefisken kommer 15.oktober!

Vår lutefisk er fra Lofoten Exclusive og Brødrene Berg på Værøy. Den blir servert benfri med erterstuning, bacon, mandelpoteter, sennep, brunost, sirup og tyttebær.

Kulturhuspakke!

Mat & Musikk

Den perfekte aften! Mat, musikk, forhåpentligvis godt selskap og en god konsertopplevelse!